Artikkelit

Artikkelit-osio kerää yhteen asiantuntija-artikkelit ja tiedotteet. Selaa kirjoituksia kategorioittain.

Valitse sinua kiinnostava aihe

 • IVR eli äänivalikko parantaa asiakaskokemusta ja lyhentää jonotusaikoja

  IVR eli äänivalikko on asiakaspalvelun tehostaja, jonka avulla voidaan muun muassa lyhentää jonotusaikoja ja parantaa asiakaskokemusta.

 • Tiedätkö kuinka usein yrityksesi puhelin soi? – Kattava raportointi auttaa parantamaan asiakaspalvelua 

  Haluaisitko saada parempaa tietoa siitä, miten paljon yhteydenottoja yritykseesi tulee ja mistä syistä asiakkaat ottavat yhteyttä? Kattava raportointi auttaa löytämään pullonkaulat ja parantamaan asiakaskokemusta. 

 • Hammaslääkäri, katsastus, autohuolto… Ulkoistettu ajanvaraus ja muistutukset outbound-soittokampanjalla 

  Miten voit pitää huolen siitä, että asiakkaasi tulevat uudelleen? Muistavatko asiakkaasi palata määräaikaishuoltoon tai varata uuden hammashoitoajan? Haluatko tietää lisää asiakkaistasi tai päivittää asiakastietoja? Haluatko kysyä asiakkailtasi, mitä mieltä he ovat palveluistasi? Outbound -soittokampanjalla taklataan nämä kaikki.

 • Vaihteen puheluista yli 10% voi olla kalastelupuheluita – kalastelupuheluiden tunnistaminen puhelinvaihteessa 

  Kalastelupuheluiden tunnistaminen puhelinvaihteessa – vaihteen puheluista yli 10% voi olla kalastelupuheluita. Tunnistaminen ja estäminen kiinnostaa yrityksiä, sillä vääriin käsiin päätyneillä tiedoilla voi olla vakavia seurauksia.

 • Takaisinsoittopalvelun nopeus – DialOk:lla 94 % takaisinsoitoista tapahtuu 10 minuutin kuluessa 

  Mikä on takaisinsoittopalvelun nopeus? Jätät soittopyynnön yritykseen ja siihen palataan ehkä tuntien tai muutamien päivien kuluessa, jos lainkaan. Puhelimen äärellä päivystäminen ärsyttää, eikä asiaa saada hoidetuksi. Kuulostaako tutulta? DialOk pitää huolen siitä, että takaisinsoittopalvelu onnistuu oikeasti eikä asiakaskokemus kärsi.

 • Ylivuoto avuksi, kun oman asiakaspalvelun resurssit eivät riitä

  Hoidatko asiakaspalvelua oman henkilöstön voimin, mutta aina resurssit eivät riitä ja lomat sekä sairastumiset sekoittavat pakkaa. Asiakkaat toivovat palvelua myös iltaisin ja viikonloppuisin, mutta se on liian kallista. Ota ylivuoto avuksi.